ODALguardSS píše:
Werwolfthron píše:
Tak anglicke nazvy jsou z toho duvodu ze album je orientovano spise "ven".. O leccem i svedci pocet recenzi a rozhovoru (a celkoveho zajmu o kapelu) v CR versus (nejenom) okolni zeme.
Ano ano... to se dá celkem snadno pochopit, ale pravdou je že nejde o nic menšího než komerční marketing...
Já mam Inferno velice rád. Dá se říct že jsem na něm jako blekař vyrustal. Inferno promě je něco jako dobrej přítel se kterym se vždy rád potkávam a každé setkání snim (rozuměj, každá nová deska) mě nesmírně obohatilo...
Ale z posledního setkání (Black devotion) mam pocit že ten starej známej se zase o kus zdokonalil ale tvářil se že už o mě nemá zájem... Snad poznal že se semnou už nikam nedostane a rozhod se opustit stare známé prostředí kde se snad cejtil už trošičku ztísněně a možná i nedoceněně...
Rozhod se že se vydá do světa a ktomu je zapotřebí i cestovní kabát (angl. názvy) a načančaný projev (zvuk co možná nejvíce eliminující české texty).
No a co já na to?
Asi to, že mu to vlastně upřímně přeju a dokonce mu i držim palce a vim že až se zase někdy u nás nachviličku zastaví podělí se o zážitky z cest a mi budeme moct stejně jajko dřív užít si společné setkání...
Hail INFERNO!!!Komerční marketing? Ze strany labelu možná, však co by to bylo bylo za label aby se nepokoušel desku procpat? Anglické názvy skladeb byly už na dřívějších Ep Inferna. Texty jsou v češtině zpívány a booklet obsahuje jak čj tak aj překlad.
Změna projevu je jasná. Desku skládal a nahrával Ska-gul. Osobně mi bude Azazelova hra hrozně chybět. Vždyť on složil ty nejlepší skladby a i když to je "staro-milec" ten výraz jeho skladeb je nezaměnitelný. Ale jelikož se mi o nová tvář Inferna líbí, tak si nestěžuju. Jen mě mrzí, že Azazel s hudbou (nejspíš) definitivně seknul.
Zvuk: Vokál je v pozadí, jelikož Adramelech chtěl aby vynikla právě kytarová hra. Ale pořád je vokál hodně dobře srozumitelný a i když mnoha větám nelze 100% rozumět, nějak zásadní rozdíl neslyším.
Načančaný? Co si pod tím představuješ? Čím je načančaný?
Pod tímhle pojmem bych si teda spíš představil poslední desku Sezarbil.